Veleposlaništvo RS Tokio /Novice /
30.08.2012  

Executive Training Programme (ETP) za Japonsko in Korejo - 2013

Program usposabljanja vodstvenih delavcev (ETP) Evropske komisije že od leta 1979 pomaga evropskim podjetjem, da uspejo na japonskem in južnokorejskem trgu, saj zagotavlja intenzivno jezikovno in poslovno usposabljanje za njihove vodstvene delavce.

Njihov namen je okrepitev bilateralnih ekonomskih odnosov med EU članicami in Japonsko ter tudi Južno Korejo. Programi udeležencem nudijo potrebne informacije o novih trgih ter jih poskušajo čim bolj usposobiti za delovanje na oddaljenih in zaradi jezikovnih in kulturnih razlik tudi zahtevnih trgih.

Usposabljanje je razdeljeno na tri dele:

  • Modul znotraj EU: Tritedensko intenzivno usposabljanje v Združenem kraljestvu na področjih kulture, zgodovine in civilne družbe Japonske oziroma Koreje
  • Modul na Japonskem oziroma v Koreji:Tridesettedensko poslovno in jezikovno usposabljanje, ki ga izvaja glavna univerza na Japonskem oziroma v Koreji
  • Pripravništvo: Dvanajsttedensko pripravništvo v japonskem oziroma korejskem podjetju, kjer je mogoče uporabiti na novo pridobljene spretnosti in znanja v praksi.

Rok za prijave je maj 2013.

Informacija o programu v slovenskem jeziku.


Kontakt:
Larissa Skwirblies, ETP Cluster Coordinator
Tel: +49 151 5800 4469
Email: hamburgoffice(at)euetp.eu
Website: www.euetp.eu