Veleposlaništvo RS Tokio /Novice /
01.10.2020  

Dostopnost

Organi državne uprave Republike Slovenije se zavezujemo, da bomo omogočali dostopnost spletišč državne uprave v skladu z Zakonom o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij vsem uporabnikom.
Izjava o dostopnosti
Ta izjava o dostopnosti se nanaša na spletišče Veleposlaništva Republike Slovenije v Tokiu.

Stopnja skladnosti

Spletišče Veleposlaništva Republike Slovenije v Tokiu je delno skladno z Zakonom o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij zaradi spodaj navedenih izjem.

Nedostopna vsebina

Spodaj navedena vsebina ni dostopna zaradi nesorazmernega bremena:
·         vse fotografije niso opremljene z opisi oziroma še nimajo alternativnega besedila.
·         dokumenti v PDF obliki zapisa,
·         različne kompleksne tabele s podatki.

Dostopne alternative

Vse informacije, ki so dostopne na spletni strani Veleposlaništva Republike Slovenije v Tokiu lahko uporabniki dobijo na sloembassy.tokyo(at)gov.si ali osebno na 107-0062, Tokyo-to, Minato-ku, Minamiaoyama 7-14-12, v času uradnih ur.

Obvestilo o domnevno nedostopnih vsebinah in/ali zaprosilo za informacije o nedostopnih vsebinah nam lahko pošljete po navadni ali elektronski pošti na naslov: 107-0062, Tokyo-to, Minato-ku, Minamiaoyama 7-14-12, sloembassy.tokyo(at)gov.si.

Priprava izjave o dostopnosti

Ta izjava je bila pripravljena 23. septembra 2020.

Izjava je bila nazadnje pregledana 23. septembra 2020.

Povratne in kontaktne informacije

Obvestilo o morebitnih primerih neskladnosti objav z določili Zakona o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij in zahteve po posredovanju informacij v dostopni obliki lahko pošljete po navadni ali elektronski pošti na naslov: 107-0062, Tokyo-to, Minato-ku, Minamiaoyama 7-14-12, sloembassy.tokyo(at)gov.si.

Odgovor boste prejeli v roku osmih dni od prejema obvestila oziroma prošnje. Če v tem roku ne bomo mogli podati ustreznega odgovora, vam bomo sporočili, kdaj bo odgovor podan in razloge za zakasnitev odgovora.

Izvršilni postopek

V primeru, da ugotovite odstopanja od določil Zakona o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij, lahko podate prijavo inšpektorjem za informacijsko družbo po navadni ali elektronski pošti na naslov: gp.uiv(at)gov.si.


Uprava Republike Slovenije za informacijsko varnost
MINISTRSTVO ZA JAVNO UPRAVO
Tržaška cesta 21
1000 Ljubljana
01 478 47 78
gp.uiv(at)gov.si